Μαρμελάδα με ραβέντι και σαγκουίνια

Καταχωρήθηκε στις 18/02/19

1 Ψήφοι Ψήφισε

Το ραβέντι ή rhubarb είναι ένα πολυετές ποώδες φυτό και οι μίσχοι του είναι βρώσιμοι όχι όμως τα φύλλα.Καλλιεργείται σε πολλές περιοχές σε θερμοκήπια ή και αγρούς. Είναι διαθέσιμα στην αγορά για μεγάλο χρονικό διάστημα του έτους, ανάλογα τον τρόπο καλλιέργειας, θερμοκήπιο ή αγρός.Υπάρχει διαφορά στο χρώμα των μίσχων ανάλογα με το που καλλιεργείται.Χρησιμοποιείται στη ζαχαροπλαστική κατά κύριο λόγο, αλλά προστίθεται και σε αρμυρές παρασκευές.

Διάβασε τη συνταγή στο https://www.asproylas.gr

Περισσότερες συνταγές

Άλλες συνταγές


Σχετικές αναζητήσεις



Πόσο ευχαριστημένος είσαι από την επίσκεψή σου στον Συνταγούλη;

Στείλε μας το σχόλιό σου!

Η γνώμη σου!