by admin

Μαρμελάδα πορτοκάλι ή κόκκινη φράπα

No ratings yet

  (0)

Κλείσιμο

Please login

Δεν έχεις λογαριασμό; Εγγραφή

Εκτέλεση:  Καθαρίζουμε τις φλούδες και τα κουκούτσια από τα πορτοκάλια ή τις φράπες. Τα πολτοποιούμε στο μπλέντερ και ρίχνουμε τον πολτό σε μία κατσαρόλα. Προσθέτουμε τη ζάχαρη, ανακατεύουμε καλά και τα βάζουμε στη φωτιά να βράσουν, έως ότου η θερμοκρασία φθάσει στους 105 C (ελέγχουμε με θερμόμετρο ζαχαροπλαστικής).
Διάβασε τη συνταγή στο www.sintagesmamas.com
Κατηγορία: Μαρμελάδες
Περισσότερες συνταγές: μαρμελάδα πορτοκάλι

Αντιμετώπισες πρόβλημα;

Σχετικές συνταγές

Άλλες συνταγές από το www.sintagesmamas.com