Μια μαρμελάδα εποχής...

Καταχωρήθηκε στις 13/07/10

3 Ψήφοι Ψήφισε

Τα φρούτα είχαν ανέκαθεν πρωταγωνιστικό ρόλο στη διατροφή των κρητικών.Οι μελετητές λένε ότι στην Κρήτη καταναλώνονται έως και τετραπλάσιες ποσότητες φρούτων σε σχέση με την υπόλοιπη Ελλάδα.Άλλωστε η ντόπια παραγωγή είναι πλούσια σε φρούτα που προσφέρονται και για άμεση κατανάλωση και για την παρασκευή γλυκών και μαρμελάδων.(Δυστυχώς οι ντόπιες ποικιλίες είναι πλέον δυσεύρετες στην αγορά.Όσοι τις καλλιεργούν το κάνουν κυρίως για δική τους χρήση)...

Διάβασε τη συνταγή στο https://cretangastronomy.blogspot.com

Περισσότερες συνταγές

Άλλες συνταγές



Πόσο ευχαριστημένος είσαι από την επίσκεψή σου στον Συνταγούλη;

Στείλε μας το σχόλιό σου!

Η γνώμη σου!