Μυστικά για μαρμελάδα φράουλα

Καταχωρήθηκε στις 08/06/13

2 Ψήφοι Ψήφισε

Αυτή η μαρμελάδα φράουλα έχει μικρή αναλογία ζάχαρης- φρούτου κι αυτό την κάνει περισσότερο φυσική και βέβαια πιο ελαφριά. Για τον ίδιο λόγο, μετά την παρασκευή της πρέπει να παραμείνει στο ψυγείο καθώς κινδυνεύει να χαλάσει αν μείνει σε θερμοκρασία δωματίου. Επίσης, επειδή ακριβώς η μαρμελάδα διατηρείται στον ψυγείο, καλό είναι να μην γίνει εξαρχής πολύ «σφιχτή» διότι θα σφίξει περαιτέρω....

Διάβασε τη συνταγή στο http://www.dailycious.gr

Περισσότερες συνταγές

Άλλες συνταγές


Σχετικές αναζητήσεις



Πόσο ευχαριστημένος είσαι από την επίσκεψή σου στον Συνταγούλη;

Στείλε μας το σχόλιό σου!

Η γνώμη σου!