Πεπόνι μαρμελάδα

Καταχωρήθηκε στις 08/06/13

5 Ψήφοι Ψήφισε

Στις μέρες μας και με όλη αυτή την κρίση αποφάσισα ότι δεν είναι καιρός να πετάμε τίποτα αφού μπορούμε να το εκμεταλλευτούμε. Το πεπόνι λοιπόν είναι πλούσιο σε κάλιο, φώσφορο, μαγνήσιο, ασβέστιο και ψευδάργυρο. Μια καλή ιδέα είναι ότι από τις φλούδες κάνουμε μαρμελάδα, γρήγορα, οικονομικά και που την αγαπούν όλοι. Πήρα το θάρρος να βάλω ακόμα μια υπέροχη μαρμελάδα αφού είδα ότι άρεσε η ιδέα με τις φλούδες από το καρπούζι. Καλή επιτυχία και εύχομαι να σας αρέσει όσο και σε μας...

Διάβασε τη συνταγή στο https://www.sintagespareas.gr

Περισσότερες συνταγές

Άλλες συνταγές


Σχετικές αναζητήσεις



Πόσο ευχαριστημένος είσαι από την επίσκεψή σου στον Συνταγούλη;

Στείλε μας το σχόλιό σου!

Η γνώμη σου!