Περγαμόντο Μαρμελάδα!!!

Καταχωρήθηκε στις 25/02/11

16 Ψήφοι Ψήφισε

2. Πάνω σε ένα πιάτο ή άλλο πρόσφορο σκεύος τα κόβουμε με το μαχαίρι στα τέσσερα όπως ακριβώς φαίνονται στη φωτογραφία.4. Τοποθετούμε τα κομμάτια το ένα πάνω στο άλλο και πατώντας τα με την άκρη της παλάμης τα κόβουμε σε πολύ λεπτές φέτες. Το μέρος αυτό της διαδικασίας απαιτεί την υπομονή μας και νομίζω ότι αξίζει γιατί δίνει στη μαρμελάδα αυτήν την σπάνια τραγανότητα που απέχει πολύ από το ...νιανιά των μίξερ και των μούλτι. 6. Κατόπιν τα ρίχνουμε όλα μαζί στην κατσαρόλα και αφού τα σκεπάσουμε με νερό τα βράζουμε για να μαλακώσουν ακόμη πιο πολύ. Όταν δούμε ότι αυτό έγινε, προσθέτουμε τη ζά

Διάβασε τη συνταγή στο http://cookthebook.blogspot.com

Περισσότερες συνταγές

Άλλες συνταγές


Σχετικές αναζητήσεις



Πόσο ευχαριστημένος είσαι από την επίσκεψή σου στον Συνταγούλη;

Στείλε μας το σχόλιό σου!

Η γνώμη σου!