Αμυγδαλωτά με Μανταρίνι

Καταχωρήθηκε στις 24/02/10

6 Ψήφοι Ψήφισε

Υλικά: 600 γρ. αμυγδαλόψιχα ασπρισμένη και ψιλοκομένη 3/4 του φλυντζανιού ζάχαρη 3/4 του κιλού μανταρίνια λίγη ζάχαρη για πασπάλισμα Εκτέλεση: Πλύνετε τα μανταρίνια και ξεφλουδίστε τα. Βράστε τις φλούδες από τα μανταρίνια για 5 λεπτά ώστε να μαλακώσουν. Κατόπιν βάλτε τις σιγά...

Διάβασε τη συνταγή στο http://greekcook.gr

Περισσότερες συνταγές

Άλλες συνταγές


Σχετικές αναζητήσεις



Πόσο ευχαριστημένος είσαι από την επίσκεψή σου στον Συνταγούλη;

Στείλε μας το σχόλιό σου!

Η γνώμη σου!