58
Υλικά
- αμυγδαλόπαστα 100 γρ
- ζάχαρη άχνη 150 γρ
- ασπράδι 6 τμχ
- φουντούκι 100 γρ
- φιστίκι Αιγίνης 100 γρ
- κανέλα 1 κγ
- ξύσμα πορτοκαλιού 1 κγ
- κακάο 50 γρ
- φύλλο 50 γρ
- κουβερτούρα -
- φιστίκι Αιγίνης -
Υλικά Για την ζύμη 100 γρ. ωμή αμυγδαλόπαστα 150 γρ. ζάχαρη άχνη 6 ασπράδια αυγών 100 γρ. φουντούκια σε κομματάκια 100 γρ. φιστίκια Αιγίνης σε κομματάκια κουταλάκι κανέλα 1 κουταλάκι ξύσμα πορτοκαλιού 50 γρ. κακάο σε σκόνη 50 γρ. φύλλο κομμένο σε δίσκους (διαμέτρού 5 εκ.) Για την διακόσμηση 200 γρ. κουβερτούρα Φιστίκια Αιγίνης ψιλοκομμένα...
Διάβασε τη συνταγή στο glykesamartiesp.blogspot.com