120
Υλικά
- αμύγδαλα 500 γρ
- σιμιγδάλι ψιλό 0.5 κούπα/ες
- ζάχαρη 1 κούπα/ες
- ασπράδι 3 τμχ
- εσάνς πικραμύγδαλου 3 σταγ
- κονιάκ 1 σφην
ΥΛΙΚΑ 500gr αμύγδαλο ασπρισμένο και ψιλοτριμμένο 1/2 κούπα σιμιγδάλι ψιλό 1 κούπα ζάχαρη κρυσταλλική 2 - 3 ασπράδια αυγού εσάνς ρόδου - ροδόνερο δυνατό 2 - 3 σταγόνες πικραμύγδαλο εσάνς 1 σφηνάκι κονιάκ καρφί γαρύφαλλο καστανή ζάχαρη
Διάβασε τη συνταγή στο cookrevelatio.blogspot.com