256
Ο πολτός από τα αμύγδαλα μπορεί να χρησιμοποιηθεί σε κέικ και μπισκότα (αντί για αλεύρι) ή σαν ντιπ (σε συνδυασμό με μυρωδικά). Στο διαδίκτυο υπάρχουν πολλές συνταγές. Το πρόβλημα με αυτές τις συνταγές είναι ότι καταναλώνονται πιο αργά από το γάλα (πόσα κέικ να φάει κανείς, και πόσο ντιπ αμυγδάλου;). Γι' αυτό δημιούργησα την παρακάτω συνταγή, που αποτελεί κατά τη γνώμη μου τον πιο βολικό (αποθηκεύεται εύκολα, ταξιδεύει εύκολα, συνδυάζεται εύκολα) και υγιεινό (χωρίς ζάχαρη, χωρίς χοληστερόλη) τρόπο για να χρησιμοποιηθεί ο πολτός.
Διάβασε τη συνταγή στο veganmamagr.blogspot.com