46
Υλικά
- καστανή ζάχαρη 160 γρ
- ζάχαρη 220 γρ
- βούτυρο αγελάδος 200 γρ
- αυγά 2 τμχ
- αλεύρι για όλες τις χρήσεις 260 γρ
- κακάο 80 γρ
- μπέκιν πάουντερ 1 κγ
- κουβερτούρα γάλακτος 100 γρ
- κουβερτούρα 100 γρ
Υλικά 160 γρ. ζάχαρη καστανή, κρυσταλλική 220 γρ. ζάχαρη λευκή, κρυσταλλική 200 γρ. βούτυρο αγελάδας, τεμαχισμένο σε κύβους, σε θερμοκρασία δωματίου 2 αυγά 260 γρ. αλεύρι για όλες τις χρήσεις 80 γρ. κακάο 1 κ.γ. μπέικιν πάουντερ 100 γρ. κουβερτούρα γάλακτος, ψιλοκομμένη στο μπλέντερ 100 γρ. κουβερτούρα με 50%-55% κακάο, ψιλοκομμένη στο μπλέντερΤι
Διάβασε τη συνταγή στο mageirikikaisintages.blogspot.com