182
Υλικά
- ελαιόλαδο 270 γρ
- καστανή ζάχαρη 300 γρ
- ζάχαρη 300 γρ
- ροζέ κρασί 170 γρ
- μπέκιν πάουντερ 0.5 κσ
- μαγειρική σόδα 0.5 κσ
- κανέλα 0.5 κφτ κσ
- γαρύφαλλο 0.17 κγ
- χυμός πορτοκαλιού 90 γρ
- πορτοκάλι 1 τμχ
- σουσάμι 0.5 κούπα/ες
- αλεύρι για όλες τις χρήσεις 650 γρ
Υλικά για τη συνταγή μας ελαιόλαδο 270 γρ. καστανή ζάχαρη η λευκή 300 γρ. ροζέ κρασί 170 γρ. 1/2
κ.σ. μπέικιν 1/2
κ.σ. κοφτό σόδα 1/2
κ.σ. κοφτή κανέλα 1/6 κ.γλ. γαρύφαλλο χυμό φρέσκου πορτοκαλιού 90 γρ. ξύσμα
από 1 πορτοκάλι 1/2 κούπα καβουρντισμένο σουσάμι 100-120 γρ. 650 γρ.
αλεύρι για όλες τις χρήσεις
κ.σ. μπέικιν 1/2
κ.σ. κοφτό σόδα 1/2
κ.σ. κοφτή κανέλα 1/6 κ.γλ. γαρύφαλλο χυμό φρέσκου πορτοκαλιού 90 γρ. ξύσμα
από 1 πορτοκάλι 1/2 κούπα καβουρντισμένο σουσάμι 100-120 γρ. 650 γρ.
αλεύρι για όλες τις χρήσεις
Διάβασε τη συνταγή στο maxistinkouzina.blogspot.com