110
Υλικά
- ελαιόλαδο 200 ml
- χυμός πορτοκαλιού 150 ml
- ζάχαρη 200 γρ
- ξύσμα πορτοκαλιού 2 κγ
- μαγειρική σόδα 1 κγ
- μπέκιν πάουντερ 2 κγ
- κονιάκ 1 σφην
- κανέλα 1 κγ
- γαρύφαλλο 0.5 κγ
- αλεύρι μαλακό 500 γρ
Τα πιο αρωματικά, τα πιο αφράτα, τραγανά, πανεύκολα και νόστιμα και λαχταριστά κουλουράκια-μπισκότα, που έχω φτιάξει! Όσοι τα δοκίμασαν, είπαν ότι δεν μπορούσαν να τους αντισταθούν! Αν τα θέλουμε μόνο πορτοκαλένια, δεν χρησιμοποιούμε τα μπαχαρικά, αν και αξίζει να τα δοκιμάσουμε με κανέλα και γαρίφαλο, για να απολαύσουμε τον υπέροχο συνδυασμό των αρωμάτων.
Διάβασε τη συνταγή στο helengrblog.blogspot.com