79
Υλικά
- μαργαρίνη με βούτυρο 350 γρ
- ζάχαρη 330 γρ
- μέλι 50 γρ
- βανίλια 1 τμχ
- πορτοκάλια 1 τμχ
- λεμόνι 1 τμχ
- μοσχοκάρυδο 1 γρ
- αυγά 3 τμχ
- γάλα 120 γρ
- γιαούρτι 50 γρ
- αμμωνία 15 γρ
- αλεύρι 1 κιλ
- αυγά 1 τμχ
Συνταγή: Chef Χρήστος Λάμπρου Υλικά 350 γρ. Flora με βούτυρο σε αλουμινόχαρτο σε θερμοκρασία δωματίου 330 γρ. ζάχαρη 50 γρ. μέλι 1 κάψουλα βανίλια 1 πορτοκάλι ξύσμα 1 λεμόνι ξύσμα 1 γρ. μοσχοκάρυδο 3 μεγάλα αυγά 120 γρ. γάλα...
Διάβασε τη συνταγή στο www.sintagespareas.gr