103
Υλικά
- πετιμέζι 100 ml
- ζάχαρη 100 γρ
- ελαιόλαδο 300 ml
- κανέλα 1 κγ
- γαρύφαλλο 0.25 κγ
- χυμός πορτοκαλιού 60 ml
- μαγειρική σόδα 0.5 κγ
- αλεύρι για όλες τις χρήσεις 500 γρ
- μπέκιν πάουντερ 1 κσ
Υλικά (25 μέτρια μουστοκούλουρα) : 100 ml πετιμέζι 100 γρ. ζάχαρη 300 ml ελαιόλαδο 1 κ.γ. κανέλα 1/4 κ.γ. γαρύφαλλο 60 ml χυμό πορτοκάλι 1/2 κ.γ. σόδα 500 γρ. αλεύρι για όλες τις χρήσεις 1 κ.σ. μπέικιν πάουντερ
Διάβασε τη συνταγή στο cookcool.gr