139
Υλικά
- αυγά 3 σταγ
- ζάχαρη άχνη 1 ποτ
- χυμός λεμονιού 2 σταγ
- αλάτι -
- μαστίχα Χίου 10 γρ
- κουβερτούρα 250 γρ
- βούτυρο 3 κσ
Υλικά Αυγά 3 μόνο τα ασπράδια σε θερμοκρασία δωματίου Άχνη ζάχαρη 1 ποτήρι νερού Λεμόνι 2 σταγόνες Αλάτι λίγο Μαστίχα Χίου 10 γρ τριμμένη Κουβερτούρα ΓΙΩΤΗΣ 250 γρ λιωμένη Βούτυρο 3 κουταλιές σούπας
Διάβασε τη συνταγή στο www.chefoulis.gr