77
Υλικά
- αλεύρι 500 γρ
- μπέκιν πάουντερ 0.5 κγ
- μαγειρική σόδα 0.5 κφτ κγ
- μέλι 1 φλ
- χαρουποκακάο 4 κσ
- βανίλια 0.25 κφτ κγ
- πορτοκάλια 1 τμχ
- ελαιόλαδο 0.5 φλ
- αραβοσιτέλαιο 0.5 φλ
- γάλα φρέσκο 1 φλ
- καρύδια 0.5 φλ
- καρύδια 20 τμχ
Να σας γλυκάνω το λοιπόν με κέρασμα: αφράτο και μυρωδάτο, για μπόλικη "ενέργεια" που κρίνεται άκρως απαραίτητη για την συγκεκριμένη περίοδο :-)) και φυσικά με πολύ ωραία γεύση. Μπισκότα καρυδάτα με χαρούπι και μέλι
Διάβασε τη συνταγή στο aromavanillias.blogspot.com