46
Υλικά
- μαργαρίνη 80 γρ
- βούτυρο αγελάδος 50 γρ
- ζάχαρη άχνη 90 γρ
- αυγά 1 τμχ
- βανίλια 1 τμχ
- φαρίνα 120 γρ
- κορν φλάουρ 100 γρ
- μπέκιν πάουντερ 1 κγ
- αλάτι -
- ζάχαρη άχνη 100 γρ
- βούτυρο αγελάδος 60 γρ
- χυμός λεμονιού 1 κσ
- κρέμα γάλακτος 3 κσ
- φιστίκι Αιγίνης -
Θα χρειαστούμε:Για τα μπισκότα80 γρ. μαργαρίνη 50 γρ. βούτυρο αγελάδας 90 γρ. ζάχαρη άχνη 1 αυγό 1 μασουράκι άρωμα βανίλιας 120 γρ. αλεύρι που φουσκώνει μόνο του 100 γρ. κορν φλάουρ 1 κουταλάκι μπαίκιν πάουντερ ελάχιστο αλάτι Για την κρέμα Vienna100 γρ. ζάχαρη άχνη 60 γρ. βούτυρο αγελάδας 1 κουταλιά χυμό λεμόνι 3 κουταλιές κρέμα γάλακτος Για το πασπάλισμαφυστίκια Αιγίνης ψιλοτριμμένα Πάμε να τα φτιάξουμε:Φτιάχνουμε τα μπισκότα. Κοσκινίζουμε το αλεύρι μαζί με το κορν φλάουρ και το μπαίκιν πάουντερ. Προσθέτουμε και το αλάτι. Σε μπολ ή στο μπολ του μίξερ βάζουμε την μαργαρίνη, το βούτυρο αγελά
Διάβασε τη συνταγή στο syntageskardias.blogspot.com