168
Υλικά
- μαργαρίνη 250 γρ
- ζάχαρη άχνη 250 γρ
- αυγά 3 τμχ
- λεμόνι 1 τμχ
- αλάτι 0.5 κγ
- αλεύρι για όλες τις χρήσεις 450 γρ
- σοκολάτα κουβερτούρα 2 τμχ
- τρούφα -
- μαρμελάδα βερίκοκο 200 γρ
Υλικά (25 πτι φουρ): 250 γρ. μαργαρίνη 250 γρ. ζάχαρη άχνη 3 αυγά ξύσμα από 1 λεμόνι 1/2 κ.γ. αλάτι 420-450 γρ. αλεύρι για όλες τις χρήσεις 2 σοκολάτες κουβερτούρα τρούφα 200 γρ. μαρμελάδα βερύκοκο
Διάβασε τη συνταγή στο cookcool.gr