119
Υλικά
- ηλιέλαιο 0.5 κούπα/ες
- αραβοσιτέλαιο 0.5 κούπα/ες
- χυμός πορτοκαλιού 0.5 κούπα/ες
- ζάχαρη άχνη 1 κούπα/ες
- μπέκιν πάουντερ 1 κγ
- αλεύρι 600 γρ
Βάζουμε σε ένα μπολ μισή κούπα ηλιέλαιο ή αραβοσιτέλαιο μισή κούπα χυμό πορτοκάλι μια κούπα άχνη ζάχαρη λίγο αλάτι ένα κουταλάκι μπεικιν και ανακατεύουμε. Προσθέτουμε 600 γρ περίπου αλεύρι (πρέπει η ζύμη να μην κολλάει στα χέρια).
Διάβασε τη συνταγή στο mageirikikaisintages.blogspot.com