Σαμπλέδες :βουτυράτα μπισκότα με την εξελληνισμένη εκδοχή της γαλλικής pâte sablée

Καταχωρήθηκε στις 13/02/14

5 Ψήφοι Ψήφισε

Σαμπλεδάκια που λιώνουν στο στόμα σε πολλές εκδοχές : απλά , διπλά, με μαρμελάδα , με σοκολάτα , με τρούφα , με κροκάν!Η ζύμη sablée είναι γαλλικής προέλευσης. Έχει όμως εισχωρήσει στις κουζίνες και τις ζαχαροπλαστικές σχολές όλου του κόσμου. Βουτυράτη και τριφτή είναι ιδανική βάση για τάρτες και δίνει υπέροχα μπισκότα.

Διάβασε τη συνταγή στο https://cretangastronomy.blogspot.com

Περισσότερες συνταγές

Άλλες συνταγές


Σχετικές αναζητήσεις



Πόσο ευχαριστημένος είσαι από την επίσκεψή σου στον Συνταγούλη;

Στείλε μας το σχόλιό σου!

Η γνώμη σου!