126
Υλικά
- αλεύρι 375 γρ
- μαργαρίνη 150 γρ
- κρασί 100 ml
- ζάχαρη άχνη 40 γρ
- μπέκιν πάουντερ 3 γρ
- καρύδια 100 γρ
- μαρμελάδα πορτοκάλι 200 γρ
Υλικά για 25 κομμάτια των 28 γρ.: Για τη ζύμη: 375 γρ. αλεύρι 150 γρ. μαργαρίνη λιωμένη 100 ml ξηρό κρασί (λευκό, ροζέ, κόκκινο) 40 γρ. ζάχαρη άχνη 3 γρ. μπέικιν πάουντερ λίγο γαρύφαλλο τριμμένο Για τη γέμιση: 100 γρ. καρύδια τριμμένα στο μούλτι, όχι σκόνη 200 γρ. μαρμελάδα πορτοκάλι Για πασπάλισμα: ζάχαρη άχνη κανέλα
Διάβασε τη συνταγή στο www.easykuzina.gr