69
Υλικά
ΥΛΙΚΑ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗΣ 1 φλ. τσ. βούτυρο λιωμένο (ή μαργαρίνη) 1 φλ. τσ. ζάχαρη 2 αβγά μεγάλα, ελαφρά χτυπημένα 2 βανίλιες 1 φλ. τσ. ρόφημα κακάο (ή σοκολάτας) σε σκόνη 1 κοφτό κ. γλ. νες καφέ διαλυμμένο σε 1 κ. σούπας νερό 1 φακελάκι μπέκιν πάουντερ αλεύρι για όλες τις χρήσεις, όσο χρειαστεί η ζύμη Φούρνος πολύ καλά προθερμασμένος στους 180οC
Διάβασε τη συνταγή στο www.e-sofia.gr