ΤΑ ΚΟΥΛΟΥΡΑΚΙΑ ΤΗΣ ΤΑΣΟΥΛΑΣ

Καταχωρήθηκε στις 12/04/14

2 Ψήφοι Ψήφισε

1 φλ. αραβοσιτέλαιο 500 γρ. μαργαρίνη με 25% βούτυρο Flora 1 φλ. χυμό πορτοκάλι 1 φλ. ζάχαρη 2 ½  κ.γ. μπέικιν πάουντερ 1 σφην. κονιάκ 1,5 κιλό αλεύρι Ξύσμα από 1 πορτοκάλι 4 βανίλιες 1 κρόκο αβγού 1,5 φλ. κεφαλοτύρι ή παρμεζάνα ½ κ.γ. αλάτι 250 γρ. ελιές ζαρωμένες 4 κρεμμύδια φρέσκα ½ ματσ. άνηθο 1 κρόκο αβγού (για το άλειμμα) 1/2 κ.γ. σουσάμι (για το πασπάλισμα)

Διάβασε τη συνταγή στο http://www.chefonair.gr

Περισσότερες συνταγές

Άλλες συνταγές


Σχετικές αναζητήσεις



Πόσο ευχαριστημένος είσαι από την επίσκεψή σου στον Συνταγούλη;

Στείλε μας το σχόλιό σου!

Η γνώμη σου!