430
Υλικά
- φαρίνα 850 γρ
- μπέκιν πάουντερ 1.5 κγ
- αλάτι 0.33 κγ
- βανίλια 2 τμχ
- ηλιέλαιο 500 τμχ
- ρετσίνα 300 ml
- καστανή ζάχαρη 1.5 φλ
- κανέλα 2 κγ
Κουλουράκια στην κυριολεξία αφρός! Πανεύκολα, ελαφρά ρόδινα, τραγανά, λόγω της ζάχαρης και με πολύ λεπτή γεύση. Εξαιρετικά! Εάν δεν σας αρέσει εξωτερικά η ζάχαρη, προσθέστε μικρή ποσότητα μέσα στη ζύμη.
Διάβασε τη συνταγή στο helengrblog.blogspot.com