194
Υλικά
- σφολιατάκια 8 τμχ
- αυγά 1 τμχ
- ελαιόλαδο 3 κσ
- μανιτάρια 250 γρ
- κρεμμύδια 0.5 τμχ
- σκόρδο 0.5 σκελ
- λευκό κρασί 100 ml
- θυμάρι 1 πρέζα/ες
- ρίγανη 1 πρέζα/ες
- κρέμα γάλακτος 2 κσ
- γάλα 4 κσ
Σήμερα, όμως, θα σας δώσω τη συνταγή για ένα ακόμη καταπληκτικά untrendy 80΄s πιάτο που δεν είναι ούτε gluten free, ούτε paleo, ούτε διαίτης, αλλά κανονική βόμβα θερμίδων: βολοβαν (vol-au-vent) με μανιτάρια αλά κρεμ, δηλαδή φωλίτσες σφολιάτας γεμισμένες με μανιτάρια και κρέμα γάλακτος.
Διάβασε τη συνταγή στο foodjunkie.eu