by admin

Αγκινάρες τουρσί

No ratings yet

  (0)

Κλείσιμο

Please login

Δεν έχεις λογαριασμό; Εγγραφή

Υλικά:Αγκινάρες καθαρισμένεςΛεμόνιΞύδιΛάδιΑλάτιΕκτέλεση:Καθαρίζονται και βράζονται σε νερό με αλάτι, στο οποίο προσθέτετε λίγο λεμόνι και ξύδι. Αφού βράσουν (χωρίς να παραβράσουν) τις βγάζετε με τρυπητή κουτάλα και τις βάζετε σε μια λεκανίτσα (κατά προτίμηση πήλινη) και τις σκεπάζετε με ξύδι. Τις αφήνετε 2-3 μέρες και κατόπιν τις βγάζετε και τις βάζετε μέσα σε πήλινα ή γυάλινα βάζα και τις σκεπάζ
Διάβασε τη συνταγή στο xortosyntages.blogspot.com
Κατηγορία: Ορεκτικά

Αντιμετώπισες πρόβλημα;

Σχετικές συνταγές

Άλλες συνταγές από το xortosyntages.blogspot.com