202
Υλικά
- σπορέλαιο 0.5 κούπα/ες
- ελαιόλαδο 0.5 κούπα/ες
- αυγά 3 τμχ
- αλεύρι 1.5 κούπα/ες
- μπέκιν πάουντερ 3 κγ
- γάλα 0.5 κούπα/ες
- κίτρινο τυρί 250 γρ
- πιπεριές κόκκινες 1 τμχ
- λιαστές ντομάτες 0.5 κούπα/ες
- ελιές 1 κούπα/ες
- ρίγανη 1 κγ
- φιστίκι Αιγίνης 2 κσ
- αμύγδαλα 2 κσ
- αλάτι 0.75 κγ
- πιπέρι -
- αλεύρι -
- βούτυρο -
Ένα και να …κέικ!!! Ανακατεύουμε το αλεύρι με το baking και το προσθέτουμε εναλλάξ με το γάλα στο μείγμα των αβγών ανακατεύοντας με σύρμα.Αλευροβουτυρώνουμε μια αντικολλητική φόρμα 25x11 εκ. και αδειάζουμε μέσα το μείγμα. Συνταγή της κ. Ντούζου.
Διάβασε τη συνταγή στο magyreuontas.blogspot.com