ΑΝΟΙΧΤΟ ΣΑΝΤΟΥΙΤΣ ΜΕ ΤΟΝΟ, ΑΒΟΚΑΝΤΟ, ΑΓΙΟΛΙ & ΠΙΚΑΝΤΙΚΑ ΠΑΣΑΤΕΜΠΟ

Καταχωρήθηκε στις 15/05/15

1 Ψήφοι Ψήφισε

4 σκελ. σκόρδο ψημένο  2 κρόκους αβγών 2 κ.γ. μουστάρδα 2 κ.σ. χυμό λεμόνι 1 πιπεριά Φλωρίνης ψημένη  1 φλ. ηλιέλαιο Αλάτι-πιπέρι 2 κονσέρβες Τόνο σε νερό Trata  2 κ.σ. χυμό λεμόνι  4-5 κ.σ. αγιολί Αλάτι-πιπέρι 100 γρ. πασατέμπο (χονδρό καθαρισμένο)  2 κ.γ. καστανή ζάχαρη 1/4 κ.γ. πάπρικα καυτερή 1 κ.γ. κόλιανδρο σπασμένο 1 ασπράδι αβγού Αλάτι-πιπέρι 8 φέτες χωριάτικο ψωμί 1 αβοκάντο  2 κ.σ. ελαιόλαδο  Χυμό από ½ λεμόνι 2 καρότα  1 ξερό κρεμμύδι  4 κ.σ. ψιλοκομμένο μαϊντανό, άνηθο & δυόσμο Αλάτι-πιπέρι

Διάβασε τη συνταγή στο http://www.chefonair.gr

Περισσότερες συνταγές

Άλλες συνταγές


Σχετικές αναζητήσεις



Πόσο ευχαριστημένος είσαι από την επίσκεψή σου στον Συνταγούλη;

Στείλε μας το σχόλιό σου!

Η γνώμη σου!