Arancini (παναρισμένες κροκέτες ρυζιού)

Καταχωρήθηκε στις 07/03/14

1 Ψήφοι Ψήφισε

Κομμάτι μπελαλίδικα, αλλά πεντανόστιμα ρυζοκεφτεδάκια, ιδιαίτερα δημοφιλή στην Ιταλία. Υλικά Για τις κροκέτες 50 ml ελαιόλαδο 2 σκελίδες σκόρδου, λιωμένες 1 μεγάλο ξερό κρεμμύδι, ψιλοκομμένο 250 γρ. ρύζι αρμπόριο (ή άλλο ρύζι κατάλληλο για ριζότο) 750 ml ζωμός κότας ζεστός ελάχιστοι στήμονες σαφράν 1/4 κουτ. γλυκού μοσχοκάρυδο...

Διάβασε τη συνταγή στο http://www.gastronomos.gr

Περισσότερες συνταγές

Άλλες συνταγές


Σχετικές αναζητήσεις



Πόσο ευχαριστημένος είσαι από την επίσκεψή σου στον Συνταγούλη;

Στείλε μας το σχόλιό σου!

Η γνώμη σου!