48
Υλικά
- αυγά 10 τμχ
- αλάτι 2 κσ
- ξύδι βαλσαμικό 700 γρ
- ζάχαρη 4 κγ
- φασκόμηλο 4 φύλλα
- δεντρολίβανο 1 κλων
- θυμάρι 1 κλων
- βασιλικός 1 πρέζα/ες
- μέντα 1 πρέζα/ες
- δαφνόφυλλα 3 φύλλα
- μαύρο πιπέρι -
- σκόρδο 3 σκελ
- καυτερές πιπεριές 2 τμχ
Τι χρειαζόμαστε: 10 φρέσκα αυγά 2 κ.σ. αλάτι ( για το βράσιμο των αυγών ) 700 γρ. ξύδι λευκό μπαλσάμικο 4 κ.γ καφέ ζάχαρη 4 φύλλα φρέσκο ή αποξηραμένο φασκόμηλο 1 κλωναράκι φρέσκο ή αποξηραμένο δενδρολίβανο 1 κλωναράκι φρέσκο ή αποξηραμένο θυμάρι ή θρουμπί 1 πρέζα φρέσκο ή αποξηραμένο βασιλικό ή μέντα 3 φύλλα αποξηραμένα δάφνης μερικούς κόκκους μαύρο πιπεριού 3-4 σκελίδες σκόρδο χοντροκομμένες 2 καυτερές πιπεριές ( για όσους το αντέχουν )...
Διάβασε τη συνταγή στο www.sintagespareas.gr