83
Εντυπωσιακό κέρασμα για μπουφέ ή σαν πρωτο ορεκτικό σε καθιστό τραπέζι.Τα βολ ο βαν (vol au vent) ειναι μικρες θηκες ζυμης με τρυπα οι οποιες ειναι πολυ ελαφριες σαν να ''πετουν στον αερα'' οπως χαραχτηριστικα ειπε ο Γαλλος σεφ και δημιουργος τους Carome, για αυτο το λογο και χρησιμοποιουμε σφολιατα. Μπορουμε να χρησιμοποιησουμε γλυκια ή αλμυρη γεμιση αναλογα τα γουστα. Το σχημα τους μπορει να ειναι στρογγυλο ή τετραγωνο ή ακομα και διαφορετικα σχεδια με κουπ πατ αναλογα τα γουστα ή την περισταση.Υλικά (για 10 τεμαχια)20 τετραγωνα σφολιατινια 1 αυγο αραιωμενο με λιγο νερακι
Διάβασε τη συνταγή στο www.greekmasa.gr