Cannoli παρμεζάνας, γεμιστά με τυριά και προσιούτο

Καταχωρήθηκε στις 25/04/15

1 Ψήφοι Ψήφισε

Η ιδέα για την συνταγή αυτή είναι βασισμένη στα περίφημα Σικελικά κανόλι, που ως επί το πλείστον είναι γλυκά.Θέλοντας να ετοιμάσω κάτι το ιδιαίτερο και ασυνήθιστο βασισμένο στην Ιταλική παραδοσιακή κουζίνα, αποφάσισα να δοκιμάσω να τα φτιάξω στην αλμυρή εκδοχή τους.Σχεδιάζοντας την συνταγή από την αρχή, σκέφθηκα εκτός από την γέμιση, να χρησιμοποιήσω ως βασικό υλικό και για τα ρολάκια των κανόλι την ίδια την παρμεζάνα και όχι κάποια ζύμη, βασισμένη στο αλεύρι.

Διάβασε τη συνταγή στο https://syntageskardias.blogspot.com

Περισσότερες συνταγές

Άλλες συνταγές


Σχετικές αναζητήσεις



Πόσο ευχαριστημένος είσαι από την επίσκεψή σου στον Συνταγούλη;

Στείλε μας το σχόλιό σου!

Η γνώμη σου!