66
Ελίτσες (καλαμών) λαδο-ξυδάτεςΌπως σας είχα υποσχεθεί, μετά το ''μάζεμα της ελιάς'' θα έβαζα ένα ποστ για το πως φτιάξαμε τις ελίτσες μας.Μαζεύουμε τα πραγματάκια που θα χρειαστούμε:μπολ για την φύλαξηξύδιχονδρό αλάτιελαιόλαδοκαι ξεκινάμε :Χαράζουμε με μια μικρή και ελαφριά χαραξιά τις ελιές και στα δύο πλάγια.Τις βάζουμε σε ένα μπολ και τις καλύπτουμε με νερό το οποίο αλλάζουμε κάθε μέρα. Αφού περάσουν 8-9 ημέρες τις δοκιμάζουμε,.Κανονικά πρέπει να είναι έτοιμες - δηλαδή να έχουν ωριμάσει - εάν δεν είναι έτοιμες, τις αφήνουμε λίγο ακόμη δοκιμάζοντας κάθε μέρα, μέχρι η γεύση τους να είναι τρα
Διάβασε τη συνταγή στο syntageskardias.blogspot.com