236
Υλικά
- ελαιόλαδο 0.75 κούπα/ες
- χυμός πορτοκαλιού 2 κούπα/ες
- μαγειρική σόδα 1 κγ
- ελιές 1 κούπα/ες
- αλεύρι ολικής άλεσης 3 φλ
- μπέκιν πάουντερ 3 κγ
- δυόσμος 1 κσ
- κρεμμύδια 1 τμχ
- αλάτι -
- πιπέρι -
Σήμερα σας έχω τις ελιοτές της Αργυρώς, ένα σνακ πλούσιο σε φυτικές ίνες με λίγες θερμίδες αλλά πεντανόστιμο. Σε γενικές γραμμές δεν χρησιμοποιώ ξερό δυόσμο αλλά σε αυτη την συνταγή τον χρησιμοποίησα ακριβώς όπως απαιτεί η συνταγή και πραγματικά με ενθουσίασε ο συνδυασμός των γεύσεων...
Διάβασε τη συνταγή στο eri-captaincook.blogspot.com