52
Υλικά
- αυγά 3 τμχ
- ελαιόλαδο 1 κσ
- κεφαλοτύρι 30 γρ
- γκούντα 30 γρ
- ζαμπόν 220 γρ
- γιαούρτι 1 κσ
- γάλα 140 γρ
- φαρίνα 120 γρ
- μπέκιν πάουντερ 0.33 κγ
- μαγειρική σόδα 0.33 κγ
- θυμάρι 0.33 κγ
- κολοκυθόσποροι 2 κσ
- αλάτι 0.5 κγ
- μαύρο πιπέρι 1 πρέζα/ες
'Ενα αλμυρό κέικ, γεμάτο υγεία, νοστιμιά και ενέργεια...Ένα κέικ που θα ξετρελλάνει μικρούς και μεγάλους, που, όμως, μετά την πρώτη μέρα καλό είναι να μπει για διατήρηση στο ψυγείο... αν βέβαια, περισσέψει (κάτι που είναι αμφίβολο)...Ας περάσουμε στη συνταγή χωρίς χρονοτριβές...
Διάβασε τη συνταγή στο tantekiki.blogspot.com