116
Τα ελληνικά τα τραπεζώματα πάντα πρέπει να είναι πλούσια! Στην αρχή για τσιμπολόγημα και τσίπουρο, μέχρι να έρθουν τα κυρίως πιάτα. Και ακριβώς επειδή θέλουμε χρόνο για τα κυρίως πιάτα, χρειαζόμαστε γρήγορες συνταγές για τα ορεκτικά μας.Μια τέτοια συνταγή είναι τα μανιτάρια πλευρώτους. Χρειάζονται λίγη προετοιμασία και ακόμα λιγότερο χρόνο στο μαγείρεμα. Παρακάτω θα βρεις τη συνταγή για να κάνεις νόστιμα μανιτάρια πλευρώτους και να τα σερβίρεις στο τραπέζι σου!
Διάβασε τη συνταγή στο www.ediva.gr