113
Υλικά
- ρεβίθια 2 φλ
- άνηθος 0.5 ματσ.
- δυόσμος 0.5 ματσ.
- δυόσμος 1 κγ
- φρέσκο κρεμμυδάκι 2 τμχ
- τυρί σόγιας 100 γρ
- ντομάτα 1 τμχ
- ελαιόλαδο 2 κσ
- πάπρικα 1 κγ
- καλαμποκάλευρο 4 κσ
- καλαμποκάλευρο 0.5 φλ
Υπέροχος τρόπος για να φτιάξετε τα ρεβύθια, αν δεν αγαπάτε την κλασική σούπα, οι ρεβυθοκεφτέδες μπορούν να σερβιριστούν ως μεζεδάκι, σε σάντουιτς, μέσα σε αραβική πιτούλα, ή ακόμη και ως κυρίως πιάτο μιας και είναι αρκετά χορταστικοί. Τις ημέρες της νηστείας λοιπόν, που χρειαζόμαστε κάτι χορταστικό, μιας και η συνεχής κατανάλωση υδατανθράκων μας κάνει να πεινάμε διαρκώς, οι ρεβυθοκεφτέδες αποτελούν μια καλή επιλογή!
Διάβασε τη συνταγή στο projectfood.gr