93
Υλικά
- ρεβίθια 150 γρ
- κρεμμύδια 1 τμχ
- σκόρδο 1 σκελ
- ελαιόλαδο 2 κσ
- μαϊντανός 0.25 ματσ.
- κύμινο 1 κγ
- κόλιανδρο 1 κγ
- καυτερό πιπέρι 2 πρέζα/ες
- μπέκιν πάουντερ 0.5 κγ
Tα ανατολίτικα φαλάφελ φτιαγμένα συνήθως από ρεβίθια, ξερά κουκιά ή και τα δύο, σερβίρονται ως ζεστό ορεκτικό, ετοιμάζονται κατά κανόνα στο τηγάνι και συνοδεύονται από ζεστή αραβική πίτα, σάλτσα γιαουρτιού με δυόσμο ή χτυπημένο ντιπ από ταχίνι με χυμό λεμονιού.
Διάβασε τη συνταγή στο www.dailycious.gr