Φαλάφελ(σουτζουκάκια) από φακές και ρεβίθια

Καταχωρήθηκε στις 24/02/10

2 Ψήφοι Ψήφισε

Μούλιασμα: όλο το βράδυ, Προετοιμασία: 40΄, Αναμονή: 30΄, Τηγάνισμα: περίπου 15΄ (συνολικά)Υλικά (για 25 - 30 φαλάφελ):1 φλιτζάνι κρεμμύδι, ψιλοκομμένο2 σκελίδες δυόσμος4 κουτ. σούπας ψιλοκομμένος μαϊντανός (τα φύλλα)2 κουτ. γλυκού κύμινο σε σκόνη1/4 κουτ. γλυκού γαρίφαλο σκόνη1/2 κουτ. γλυκού μπέικιν πάουντεραλάτι, φρεσκοτριμμένο πιπέριελαιόλαδο, για το τηγάνισμαΑποβραδίς, μουσκεύουμε σε 1 λίτρο νερό τις φακές και τα ρεβίθια, μαζί. Την επομένη, τα στραγγίζουμε και τα ξεπλένουμε με κρύο νερό. Τα στραγγίζουμε, τα ρίχνουμε στο μπλέντερ και τα δουλεύουμε για 30 δευτερόλεπτα, μέχρι να κομματιαστο

Διάβασε τη συνταγή στο http://meletw-syntages.blogspot.com

Περισσότερες συνταγές

Άλλες συνταγές


Σχετικές αναζητήσεις



Πόσο ευχαριστημένος είσαι από την επίσκεψή σου στον Συνταγούλη;

Στείλε μας το σχόλιό σου!

Η γνώμη σου!