ΦΕΤΑ ΤΗΓΑΝΙΤΗ ΜΕ ΚΡΟΥΣΤΑ ΛΙΝΑΡΟΣΠΟΡΟΥ

Καταχωρήθηκε στις 29/05/12

6 Ψήφοι Ψήφισε

Από τον chef Νίκο Βενέτη ΥΛΙΚΑ Για 4 μερίδες 500 γρ. φέτα Πωγωνίου 1 ματσ. ρόκα 200 γρ. αλεύρι 80 γρ. λιναρόσπορο 100 γρ. καρύδια 80 γρ. σταφίδες ξανθές και μαύρες...

Διάβασε τη συνταγή στο http://www.chefonair.gr

Περισσότερες συνταγές

Άλλες συνταγές


Σχετικές αναζητήσεις



Πόσο ευχαριστημένος είσαι από την επίσκεψή σου στον Συνταγούλη;

Στείλε μας το σχόλιό σου!

Η γνώμη σου!