66
Υλικά
- ζύμη σφολιάτας 1 πκτ
- κρεμμύδια 4 φλ
- σκόρδο 3 σκελ
- λευκό κρασί 3 κσ
- θυμάρι 2 κγ
- παρμεζάνα 4 κσ
- κατσικίσιο τυρί 112 γρ
- ντομάτα 1 τμχ
- βασιλικός 3 κσ
- παρμεζάνα 56 γρ
Υλικά 1 πακέτο ζύμη σφολιάτα (2 φύλλα) ελαιόλαδο 4 φλιτζάνια ψιλοκομμένα κρεμμύδια (2 μεγάλα κρεμμύδια) 3 μεγάλες σκελίδες σκόρδο θρυμματισμένες αλάτι και φρεσκοτριμμένο πιπέρι 3 κουταλιές της σούπας λευκό ξηρό κρασί 2 κουταλάκια του γλυκού ψιλοκομμένο φρέσκο θυμάρι 4 κουταλιές της σούπας τριμμένο τυρί παρμεζάνα 112 γραμμάρια κατσικίσιο τυρί 1 μεγάλη τομάτα κομμένη σε λεπτές φέτες 3 κουταλιές της σούπας φύλλα βασιλικού 56 γραμμάρια παρμεζάνα τριμμένη
Διάβασε τη συνταγή στο www.madata.gr