Φραντζόλα με πέστο και μοτσαρέλα

Καταχωρήθηκε στις 18/10/13

1 Ψήφοι Ψήφισε

Ποτέ ένα μεζεδάκι δεν ήταν τόσο σκανδαλιστικά απλό και νόστιμο... είμαι σίγουρος ότι δεν φανταζόσουν πως θα έφτιαχνες κάτι τέτοιο απλά και μόνο με μια φραντζόλα ψωμί. Σέρβιρε την όπως είναι και οι φίλες σου θα αποσυνθέτουν το γευστικό puzzle από αφράτα ψωμάκια με λιωμένο τυρί και μυρωδάτη pesto. 1 μεγάλη φραντζόλα ψωμί (όσο πιο φρέσκια, τόσο καλύτερα). *Αν θέλεις το ψωμί σου να είναι πιο αφράτο επίλεξε φρατζόλα μπριός 1/2 φλιτζάνι πέστο 1 φλιτζάνι μοτσαρέλα τριμμένη Αλάτι, πιπέρι 3-4 κ.σ. μαύρο σουσάμι Εύκολη 30 Λεπτά 4+μερίδες...

Διάβασε τη συνταγή στο http://www.tlife.gr

Περισσότερες συνταγές

Άλλες συνταγές


Σχετικές αναζητήσεις



Πόσο ευχαριστημένος είσαι από την επίσκεψή σου στον Συνταγούλη;

Στείλε μας το σχόλιό σου!

Η γνώμη σου!