120
Υλικά
- αλεύρι σκληρό 250 γρ
- αλεύρι κίτρινο 250 γρ
- μαγιά ξερή 1 κγ
- αλάτι 10 γρ
- ζάχαρη 1 κγ
- ελαιόλαδο 50 γρ
- κεφαλοτύρι 300 γρ
- μπλε τυρί 300 γρ
- μοτσαρέλα 300 γρ
- ξύδι βαλσαμικό 2 κσ
- μέλι 4 κσ
- σουσάμι 2 κσ
- βούτυρο 4 κσ
250 γρ. αλεύρι σκληρό 250 γρ. αλεύρι κίτρινο χωριάτικο 1 κ.γ. ξηρή μαγιά 10 γρ. αλάτι 1 κ.γ. ζάχαρη 50 γρ. ελαιόλαδo 250 γρ. νερό 300 γρ. Arla Αυθεντικό Δανέζικο Κεφαλοτύρι 300 γρ. μπλε τυρί Δανίας Castello Danablu 300 γρ. τυρί Arla Mozzarella 2 κ.σ. βαλσαμικό ξίδι με σύκο Kalamata Papadimitriou 4 κ.σ. μέλι 2 κ.σ. σουσάμι καβουρδισμένο 4 κ.σ. βούτυρο Lurpak (για επάλειψη)
Διάβασε τη συνταγή στο www.chefonair.gr