119
Τι ψητές πιπεριές συνήθως τις καταψύχω σε μικρές ποσότητες, φέτος όμως θέλησα να δοκιμάσω και την συντήρηση σε βάζα, όπως αυτές που βρίσκουμε στο εμπόριο. Η διαδικασία είναι πολύ εύκολη. Τις πιπεριές τις έψησα στα κάρβουνα, όπως συνηθίζω πάντα, και προτίμησα να τις συσκευάσω μέσα σε μικρά βαζάκια, ώστε να καταναλώνονται αμέσως και να μην μένει το βάζο ανοιχτό για πολλές μέρες. Στα μισά βαζάκια πρόσθεσα και σκόρδο; αν θέλετε μπορείτε να προσθέσετε και άλλα μυρωδικά, όπως κάππαρη, κόλιαντρο ή μαϊντανό.
Διάβασε τη συνταγή στο illaboratoriodimmskg.blogspot.com