74
Υλικά
- μπαγκέτα τμχ
- σαλάμι αέρος 5 φέτ
- κασέρι 2 φέτ
- μαρούλι 1 φύλλα
- αλάτι -
- στραγγιστό γιαούρτι 1 κσ
- μουστάρδα 1 κγ
- ελαιόλαδο 1 κγ
ΥΛΙΚΑ : γαλλική μπαγκέτα 5 φέτες σαλάμι αέρος 2 φέτες παραδοσιακό κασέρι 1 φύλλο μαρουλιού 4 τοματίνια Κρήτης Αφρός θάλασσας (ή αλάτι) Για τη σάλτσα 1 κουταλιά της σούπας στραγγιστό γιαούρτι 1 κουταλάκι του γλυκού απαλή μουστάρδα 1 κουταλάκι του γλυκού ελαιόλαδο Λίγο αλάτι
Διάβασε τη συνταγή στο www.foodtrails.gr