Γραβιέρα σαγανάκι (ή οποιοδήποτε άλλο τυρί)

Καταχωρήθηκε στις 20/07/17

1 Ψήφοι Ψήφισε

Η δε γραβιέρα που εγώ διάλεξα για τη συνταγή, όταν τηγανιστεί θωρακίζεται εξωτερικά (όπως όλα τα τυριά με τη συγκεκριμένη τεχνική του αλευρώματος)   με μια υπέροχη χρυσαφένια κρούστα και εσωτερικά αποκτά   ωραία μαστιχωτή υφή. Δοκίμασέ το τώρα το καλοκαίρι με ένα ποτήρι λευκό κρασί ή σε ένα γεύμα με πολλά μεζεδάκια ψαρικών ή κρεατικών. Θα κλέψει τις εντυπώσεις!

Διάβασε τη συνταγή στο https://laxtaristessyntages.blogspot.com

Περισσότερες συνταγές

Άλλες συνταγές


Σχετικές αναζητήσεις



Πόσο ευχαριστημένος είσαι από την επίσκεψή σου στον Συνταγούλη;

Στείλε μας το σχόλιό σου!

Η γνώμη σου!