Ινδικά πιτάκια με σάλτσα καρύδας(Samosas)

Καταχωρήθηκε στις 26/11/09

3 Ψήφοι Ψήφισε

Υλικά για 5 άτομα:500 γρ. μοσχαρίσιο κιμά½ κουταλάκι αλάτι½ κουταλάκι λιωμένο τζίντζερ½ κουταλάκι λιωμένο σκόρδο2 κ.σ. χυμό λεμόνι½ κουταλάκι κίμινο σε σκόνη¼ κουταλάκι τσίλι σε σκόνη1 φρέσκο κρεμμύδι1 ξερό κρεμμύδι ψιλοκομμένο1 κ.σ. ψιλοκομμένα φύλλα κόλιανδρουΦύλλο κρούστας για πίταΣοτάρετε τον κιμά μέχρι να αρχίσει να παίρνει χρώμα. Προσθέτετε αλάτι, τζίντζερ, σκόρδο, χυμό λεμόνι, κίμινο και τσίλι. Συνεχίζετε το σοτάρισμα μέχρι ο κιμάς να πιει τα υγρά του. Τον αποσύρετε από τη φωτιά και τον αφήνετε να κρυώσει. Προσθέτετε τα κρεμμύδια και τα φύλλα κόλιανδρου. Παίρνετε 2 φύλλα κρούστας και τ

Διάβασε τη συνταγή στο https://meletw-syntages.blogspot.com

Περισσότερες συνταγές

Άλλες συνταγές


Σχετικές αναζητήσεις



Πόσο ευχαριστημένος είσαι από την επίσκεψή σου στον Συνταγούλη;

Στείλε μας το σχόλιό σου!

Η γνώμη σου!