84
Τα καλλιτσούνια, (και όχι «σκαλτσούνια» που, εσφαλμένως, τα λένε μερικοί), πήραν το όνομά τους από τα Ιταλικά, («καλτσόνε»), είναι δε απομεινάρι της Ενετικής κατοχής στο νησί. Για, 20-30 καλιτσούνια Υλικά για το φύλλο 1 1/2 κιλό αλεύρι για όλες τις χρήσεις 1/2 κ.γ. αλάτι 2 κ.σ. λάδι νερό όσο πάρει 1/2 ποτηράκι του καφέ τσικουδι Υλικά για τα Καλιτσούνια 1 1/2 κιλό σπανάκι 1/2 φλιτζάνι το
Διάβασε τη συνταγή στο delicieuses.forumotion.net