73
Υλικά
- μαργαρίνη με βούτυρο 1 φλ
- αυγά 2 τμχ
- γάλα εβαπορέ 2 φλ
- ανθότυρο 2 φλ
- μανούρι 1.5 φλ
- φιστίκι Αιγίνης 1 φλ
- αυγά 3 τμχ
- γλυκό βύσσινο 1 φλ
- ξύδι βαλσαμικό 5 κσ
- ελαιόλαδο 0.5 φλ
Υλικά συνταγής 500γρ. (1 πακέτο) κανταΐφι 1 φλιτζ. λιωμένη μαργαρίνη ή βούτυρο 2 αυγά 2 φλιτζ. γάλα εβαπορέ φρεσκοτριμμένο πιπέρι για τη γέμιση 2 φλιτζ. ανθότυρο 1½ φλιτζ. μανούρι 1 φλιτζ. φυστίκια Αιγίνης (ψίχα) 3 αυγά χτυπημένα ελαφρά φρεσκοτριμμένο πιπέρι για τη σος βύσσινο 1 φλιτζ. γλυκό βύσσινο 5 κ.σ. ξύδι βαλσάμικο ½ φλιτζ. ελαιόλαδο
Διάβασε τη συνταγή στο www.cooklos.gr